VLM©POWER50 TEKNIK MODERN BISNES ONLINE TANPA WEB

CF RUB Tasneem - RM 49.00


1 / 1


Penerangan Iklan :

Ini rupa cf rub dan ramuan2 yg ada dlm cfrub tau. Sbb tu bau die mcm lemon gitu... best sgt bau. Kenapa nama dia cf? Cf bermaksud, coughflu balm.

Yang penting cf rub ni tak panas. Sapu aje sekerap mana pun kat hidung anak pun takpa. Lagi cepat hingus tu kering tau. Lagi2 untuk anak bawah 6 bulan yang belum boleh bagi ubat batuk. Jadi sapu aje cf rub ni.
Boleh juga gune seisi keluarga🤗

jimatkan??🤭boleh

 

 

 


klink link wsap ummi
http://www.wassap.my/0124405029/cfrubbalm



Website : http://LejenMaster.com
Iklan oleh : Suhaimi46 (suhaimi.cimbprincipal@gmail.com)


Disclaimer: Viral.LejenMaster.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Kategori Iklan