VLM©POWER50 TEKNIK MODERN BISNES ONLINE TANPA WEB

Simkad Jimat,Duit Beranak - RM 10.00


1 / 2
2 / 2


Penerangan Iklan :

membantu selesaikan masalah anda..

Hot spot sampai lebam...
Tiada pecahan data..
Kelajuannya sangat² puas hati..
Semakin hari semakin ramai pilih jalan yang benar kerana berkaitan patuh syariah..
Setiap hari ada je dealer² baru daftar sebab nak jana pasif income bersama together²....
Nampak macam mahal,.tapi JIMAT berbanding hari² nak topup untuk beli data..
tak rasa rugi ke hari² topup semata² nak beli data,tapi data burn skali ngan tarikh beli data tu?
Pastu nak call orang pun kene topup lagi...
Aduiii...parak duit habis....

Dengan Onexox,,
prepaid-tarikh luput paling lama 2tahun lebeyh..data boleh share & data xburn..

postpaid-pilihan plan yang pelbagai,.bijak mengatur & menguruskan penggunaan data & tidak membazir carry foward kehadapan(super jimat),.
free call ke semua rangkaian(unlimited)
tak perlu lagi nak pening kepala untuk topup setiap masa untuk beli data & tak perlu beli kredit untuk call sesiapa..



Website : http://LejenMaster.com
Iklan oleh : WhereSlumber83 (slamber@yahoo.com)


Disclaimer: Viral.LejenMaster.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.



Kategori Iklan