VLM©POWER50 TEKNIK MODERN BISNES ONLINE TANPA WEB

Int3tree - RM 97.00


1 / 1


Penerangan Iklan :

INT3TREE MENGANDUNGI SUSU SKIM YANG SANGAT BAGUS UNTUK ANAK ANAK TAU !! NAK TAU APA KELEBIHAN SUSU SKIM BUAT ANAK ANAK??
.
INT3TREE , makanan nutrisi yang menggabungkan 12 bahan bahan dengan kualiti terbaik dunia dan salah satu bahan digunakan adalah SUSU SKIM .
.
Susu skim memberikan sumber protein dan badan anda memerlukan protein untuk asid amino. Anda menggunakan asid amino tertentu untuk mengatur aktiviti otak, dan membentuk sel dan tisu anda.
.
Susu skim memberikan sumber kalsium. Beberapa tisu di dalam badan anda - termasuk pankreas, otot dan saraf anda - memerlukan sejumlah kecil kalsium untuk berfungsi. Tulang dan gigi anda juga bergantung pada kalsium, kerana kalsium membentuk bahagian dari tisu mineral yang membuat tulang anda kuat dan keras.
.
INT3TREE Adalah MAKANAN NUTRISI dengan gabungan 12 bahan bahan terbaik dari sumber terbaik dunia yang mempunyai CLINICAL STUDY dan telah meraih pelbagai ANUGERAH sehingga ke PERINGKAT ASIA PASIFIK yang pasti dijamin HALAL
.
PASTI BAHAGIA IBU DAN AYAH MELIHAT ANAK ANAK SIHAT DAN CEMERLANG DALAM PELAJARAN.
.
#click link ni 👉 wasap.my/+601156817699/int3tree
.
#INT3TREE
#IMPIANITUINFINITIWebsite :
Iklan oleh : Noriza72 (norizayahaya.ny72@gmail.com)


Disclaimer: Viral.LejenMaster.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.Kategori Iklan