VLM©POWER50 TEKNIK MODERN BISNES ONLINE TANPA WEB

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 VLM POWER50 PROGRAM BISNES PALING MANTOP UNTUK MENJANA INCOME KETIKA KEMELUT EKONOMI TERKINI MELANDA

Salam Sejahtera:

Selamat Datang Ke Vlm Power50 - Cara Buat Duit Paling Mudah Dan Santai. Vlm Power50 Satu Aktiviti Bisnes Online Paling Mantop Bagi Menjana Pendapatan Secara Sambilan Atau Fulltime Terutama Pada Era Pendemik Cov-19 Bagi Menampung Income Dan Perbelanjaan Harian Kita Semua.

Ramai tahu pada era sekarang ini bisnes e-commerce atau dropship amat hangat diperkatakan orang. Banyak juga program bisnes lain beraneka ragam yang tumbuh macam cendawan lepas hujan. Ramai boleh nampak bermacam² iklan sana-sini kan?

Tidak dinafikan memang boleh cari rezeki di sana. Tapi kenapa Kami lebih cenderung kepada Komunity Network Marketing Vlm Power50? 

Tentu Ada beberapa sebab yang sangat relevan yang buatkan Sistem Komunity Network Marketing Vlm Power50  lebih Superb yang buat Ramai teruja.

Bagi yang belum tahu, E-Comm / Dropship Marketing ialah Model Perniagaan mempromosikan Produk Fizikal Orang Lain dan dapat komisen bila berhasil dijual.  Tiada jualan tiadalah hasilnya. Satu Produk dapat Satu Komisyen saja.

Jualan kita tertakluk pada Stok yang masih tinggal. Jika kita berjaya dapatkan 10 sales sedangkan Stok cuma tinggal Satu - Maka customer yang order 10 tadi akan beralih kepada vendor lain dan kita terlepas jualan dan tidak ada komisen diperolehi.

Tidak ada upline atau downline di sana. Anda bersaorangan mempromosikan jualan. Anda tidak akan dapat apa-apa komisen hasil jualan rakan-rakan yang sama buat dropship tersebut.

Berbeza dengan Komunity Network Marketing pula, Produk yang dipromosikan itu adalah Produk Digital seperti E-book, Video, Audio, Software, Webinar, Tapak Pengiklanan dan Seumpamanya.

Produknya tak perlu kepada Stok dan Re-Stok. Tak perlu kepada Pos Mengepos Produk. Dan tak perlukan kepada store atau gudang untuk menyimpan. Semua berurusan menerusi Online sahaja. Berapa Banyak order pon boleh didapati secara on the spot. Istimewa pula Program Bisnes Vlm Power50.

Pada setiap jualan diberikan beberapa komisen. Ada komisen Aktif Dan Ada Komisen Pasif. Dari rakan Upline pun anda boleh dapat komisen dan dari rakan downline pun anda masih boleh dapat komisen.

Ada Upline dan ada Downline dan kita  saling bekerjasama dalam satu kumpulan yang besar. Saling bantu membantu antara satu sama lain.

Jadi, sekarang tentu faham kenapa Kami memilih Buat Komunity Network Marketing Vlm Power50 dan tentu ada kelebihannya - Diantara kelebihan Vlm Power50:

☑️ Tak perlukan pada Premis atau Store atau Gudang atau Ruang Kedai kerana produknya bukan produk fizikal.

☑️ Tak payah buat Customer Support Pasal Produk. Tak perlu buka bengkel.

☑️ Tak perlu jaga tracking untuk setiap produk yang dijual kerana customer terus bole access kepada produknya on the spot bayaran dijelaskan.

☑️ Produk digital tiada overhead tinggi macam produk fizikal, oleh itu Admin Boleh Bayar 80% Komisen ke atas kepada ahli² Vip! Peserta mendapat lebih keuntungan.

☑️ Setup lebih mudah dan tak sebegitu rumit vs. E-store. Portal lebih simple.

☑️ Potensi Income Bisnes Komunity Network Marketing Vlm Power50 pun lebih besar.

☑️ Komisen yang adil. Upline dan downline diberikan komisen referral dan komisen level yang serupa. Tiada perbezaan pangkat atau stage antara upline dan downline.

☑️ Tak payah ada produk sendiri kerana telah ada banyak lagi produk dalam pasaran di mana Vendor tercari-cari orang lain untuk tolong promote dan rela bayar komisen lumayan.

☑️  Anda berminat nak tahu macam mana membina Bisnes dengan Komunity Network Marketing Vlm Power50 yang betul dan telus serta mudah serta boleh menjana income yang Super Lumayan - sila Tekan Button Daftar Sekarang.  

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!


 

KENAPA  MESTI VLM POWER50 JADI PILIHAN?

1 - Admin yang berpengalaman lebih 15 tahun dalam Network Marketing.

2 - Sistem yang paling mudah difahami.

3 - Tidak ada perangkap upgrade yang berkali-kali.

4 - Tidak ada Pangkat dan Stage.

5 - Komisen yang seragam bagi semua Level.

6 - Dari Upline boleh dapat Komisen.

7 - Dari Downline boleh dapat Komisen.

8 - Jadi Trader Boleh dapat Komisen.

9 - Upline dan Downline Sama taraf  - Sama-Sama VIP Saja.

10 - Minimum Withdraw RM10. Pembayaran Withdrawal Yang Pantas. Bole Withdraw Setiap Hari.

11 - Tidak perlu menjual Produk.

12 -  Hanya Share dan Invite ramai² sertai VLM Power50 untuk sama² Merasai kebaikan VLM Power50 bagi menjana income Aktif dan Pasif.

13 - Paling Istimewa Admin Sediakan E-Store Atau Kedai Online Di Mana Anda Sendiri Yang Kontrol Bisnes Perniagaan Anda Di Situ!

 Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!


Cara Sertai VLM Power50

1) Mendaftar Menerusi Link Invitation :
Contoh - https://viral.lejenmaster.com/admin

2) Check Email :
Catat No. Akaun Bank Master Trader Untuk Buat Bank in atau Online Transfer.

3) Buat  bayaran menerusi :
~ Online Transfer
~ Bank in Menerusi Kaunter
~ Mesin ATM

4) Lepas Buat Bayaran Wassapkan Resit Bayaran kepada Master Trader Tersebut yang Anda Buat Bayaran.

5) Master Trader Akan Semak Resit Dan Sekiranya Tak Ada Masalah Pendaftaran Anda Akan Diaktifkan Dalam Tempoh 1 Jam Ke 48 Jam.

6) Anda Akan dapat Notifikasi Pengaktifan Di Email Atau Menerusi Wassap.

7) Lepas dapat Notifikasi Anda Terus Login dan Lihat Pada Dashboard Link - UPDATE DULU PROFILE ANDA DISINI - Tekan Link Tersebut dan Updatekan Profile Anda Terutamanya Masukkan No. Akaun Bank.

8) Kemudian Copy Link Id Anda:
Contoh - https://viral.lejenmaster.com/admin

9) Gunakankan Link Id Tersebut dalam setiap sharing anda pada posting² di Fb, wassap atau Laman² Sosial Yang Lain.

10) Ajak / Invite dulu Family Terdekat / Saudara² / Jiran² / Rakan² Kenalan / Rakan² FB Dan Seumpamanya Untuk Sertai Anda Sebagai Vip Di VLM Power50.

11) Setiap penyertaan Vip dari Link Id Tersebut Anda Akan Dibayar Komisen².

2) Ajarkan Kaedah² Yang Anda Lakukan Tersebut Kepada Mereka Yang Menyertai Anda supaya Mereka Menduplikasikannya Dan Menerima Pula Komisen Seperti Anda.

SELAMAT MENYERTAI VLM POWER50 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!