VLM©POWER50 PENJANA INCOME PALING STABIL PASCA COVID-19

Pelan Insentif  Vlm©Power50

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

Cuba Anda Teliti Bebetol Plan Insentif Rahsia Vlm©Power50 Ini Kerana Ia Satu Plan Yang Sangat Unik Yang Tak Akan Anda Perolehi Dari Mana² Program Bisnes Lain.

Ada Komisen Menaja. Ada Juga Komisen Tanpa Menaja Yang Sangat Lumayan. Ada Lagi Komisen Spillover. Ada Komisen Trader. Dan Ada Komisen Re-Entry. Komisen yang ditunggu² oleh semua orang.

Anda tak menaja pun anda berpeluang dapat komisen. Anda cuma perlu aktifkan akaun percuma anda menjadi akaun Vip.  Ingat! Anda hanya perlu jadi Vip untuk menjana income di Vlm Power50 ini.

Jika anda tak nak terjerumus lemas dalam belenggu hutang keliling pinggang yang terus menerus sentiasa meningkat tu dan anda berasa mahu merasai kebebasan kewangan sepanjang masa sila baca dan hadamkan Plan Insentif Vlm©Power50 ini dengan Berlapang Dada Dan Rela Hati. Sila baca hingga perkataan terakhir. Cuba singkap Rahsia Yang Tersorok! Anda Akan Terkejut Beruk Nanti !

Anda dapati disini tidak ada Perangkap Upgrade yang Berkali-kali yang menyekat keupayaan anda untuk meningkat naik bagi mendapat income yang lebih besar. Tidak ada Pangkat atau Tahap keahlian. Disini kita semua sama. Sama² Ahli Vip Biasa.

Anda hanya bayar untuk menjadi Vip Program Bisnes ini. Hanya sekali sahaja selamanya. Setelah itu tidak ada apa-apa bayaran lagi. Setelah anda jadi VIP income akan masuk bertalu²!

Ia satu program yang sangat santai dan sangat mudah diikuti dan difahami oleh setiap individu. Sesiapa pun mampu melakukannya walau pun budak sekolah.

Ada 5 Jenis Insentif untuk Vip:

1 - Komisen Refferal

2 - Komisen Level

3- Komisen Trader

4- Komisen Spill Money (Komisen Limpahan Wang)

5- Komisen Dari Akaun Re-Entry (3 Komisen Seperti Diatas Berulang Kembali Di Akaun Re-Entry kecuali Komisen Trader Tidak Ada)

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

KEUNIKAN VLM POWER50

ANDA BOLEH JANA TIGA INCOME DALAM SATU (Menerusi Iklan+Menerusi Referral+Spillover).

1) Menerusi Iklan: Anda Daftar Sebagai Ahli Percuma Jer. Tak Ada Bayaran Apa Pun. Anda Boleh Post berapa Banyak Iklan Yang Anda Nak (Terhad kepada 3 iklan - Ingin Pos Lebih? - Cepat upgrade ke Vip) - Hasil Jualan Dari Iklan Anda Simpan Semua Tanpa Kongsi Dengan Admin.

2) Menerusi  Referral: Anda Upgrade Ke Vip. Bayaran Upgrade Cuma RM50 Saja. Admin Sediakan Komisen Insentif Untuk Vip. Komisen Insentif Tiada Pada Ahli Percuma.

3) Menerusi Spillover: Anda Dapat Lagi Income Menerusi Spillover ia itu Income Tanpa Menaja.

Ketiga² ini anda perolehi hanya dengan 1 keahlian Vip saja! 

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

Komisen  Insentif ini Belum Pernah Ada Lagi Pada Mana - Mana Program Pun. Ada Komisen Dari Line Diatas Anda (Tanpa Menaja) Dan Ada Komisen Dari Line Dibawah Anda (Tanpa Menaja). Income 6 Angka Menanti Anda Mendaftar Jadi Vip. Anda Dapat Income Dari Upline Dan Downline Anda.  Income Dari  Level Atas Anda Dan Income Dari Level Bawah Anda. Belum Ada Lagi Yang Serupanya!  HANYA Di VLM POWER50. Mantop !!!

SISTEM INSENTIF

INSENTIF AKTIF

1 - KOMISEN REFFRAL - (INFINITI)

2- KOMISEN LEVEL (SEHINGGA 5 LEVEL)

3 - KOMISEN TRADER - (INFINITI)

4 - KOMISEN SPILLMONEY - (INFINITI)

INSENTIF PASIF  -  5 LEVEL

1) KOMISEN LEVEL (TANPA MENAJA)

2) KOMISEN SPILLMONEY (TANPA MENAJA)

1) KOMISEN REFFERAL

Ahli Referral Anda Upgrade Vip - Anda  terima Komisen Referral RM10 & Komisen Level RM5. Jumlah RM15 bagi setiap tajaan Anda. Jika anda trader anda dapat lagi RM3. Jadi dari setiap Referral anda dapat RM18.00. Jika anda Master Trader anda dapat RM20 untuk setiap Referral anda.

 

 

SHARING / PROMOSI:

1. Sharekan URL Web Replika Kepada Rakan Atau Sesiapa Sahaja Untuk Mereka Mendaftar.

2. Ajak / Invite Rakan Atau Sesiapa Sahaja Daftar Melalui Web Anda Dan Buat Bayaran Upgrade.

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

3. Trader Akan Semak Bukti Bayaran Dan Aktikan Dalam Masa 48 jam atau lebih awal.

4. RM10 (Komisen Referral) + RM5 (Komisen Level) Akan Automatik Dimasukan Ke E-WALLET Setelah Pembayaran Upgrade Disahkan.

5. Setiap Referral anda, RM10 + RM5 akan dibayar kepada anda sebagai Komisen Referral + Komisen Level.

6. Jika anda Bawa 10 Referral Vip, anda terima Komisen Referral RM100 + Komisen Level RM50 = RM150.00.

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

7. 4 Generasi Upline diatas anda merefer vip anda dapat income - Komisen Level dari Referral Upline². Dan 4 Generasi Downline  Bawah Dalam Rangkaian Anda Merefer vip Anda Dapat Income - Komisen Level Dari Referral Downline². Ini Kelainan Sistem Vlm©Power50 @Viral.Lejenmaster.com Yang Hebat & Mantop! Belum Ada Yang Seumpamanya!!! Ini namanya Sistem Komisen SpillMoney.

8. Anda boleh withdraw Cash wallet ke akaun bank anda setiap hari - (Minima Baki Dalam Cash Wallet Untuk Withdraw RM10.00) Sehari sekali setiap hari.

KOMISEN REFFERAL  ADALAH INFINITI.

Merefer atau meng-invite Ahli Vip adalah sangat digalakkan Untuk mendapatkan 10 Ahli Vip Bagi Setiap Ahli Vip. Supaya Hirarki Anda Berkembang Dan Membuahkan Income Yang Besar Dan Berulang-Ulang Seperti Ditunjukkan Di Simulasi Income. Anda Buat sharing / invite Secara Beransur². Tak Perlu Terburu-buru..

Untuk Inginkan Income Besar - Buat Sharing Dan Refer VIP Seramai Mungkin. Setiap Referral Besar Ganjarannya!

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

2) KOMISEN LEVEL (5 LEVEL).

Setiap pertambahan ahli dalam rangkaian., Anda Menerima Komisen sehingga 5 Level. Bermakna jika anda tidak merefer ahli vip pun anda tetap memperolehi Komisen Level Ini !

Sangat Unik - Walau anda tidak menaja anda masih berupaya mendapatkan Wang Komisen merefer ahli vip kerana setiap Referral upline  sehingga ke level 4 diatas anda, anda masih dapat RM5 dari setiap Referral mereka itu. Dan setiap Referral downline dibawah anda sehingga level 4 anda masih dapat Komisen RM5 dari setiap Referral mereka.

RE-ENTRY.

Pada Komisen Di Level 1 hingga 5 - RM 1 dipotong dan dimasukkan ke dalam Re-Entry wallet untuk akaun Re-Entry bila jumlah potongan mencukupi amaun RM50. Di akaun Re-Entry Komisen berjalan macam biasa.

Anda dapat satu akaun baru, contoh - admin-RE1, admin-RE2.  Penaja anda dapat Komisen Referral dapat semula RM10 + Komisen Level RM5.  Dan 4 Level Upline diatas level upline anda dapat Komisen Level Re-Entry RM5 seorang. Anda dapat Akaun Re-Entry saja seperti anda upgrade Vip dulu.. Bila downline anda pula dapat Re-Entry anda pula dapat seperti yang Upline anda dapat tu. 

KOMISEN Vlm©Power50 @Viral.LejenMaster.com Menggunakan Sistem Auto Downline Spillover / System Forced Matrix Hybrid Dengan Sistem Auto Reentry 10 x 10 x 5 Level yang menyusun network anda secara auto sehingga ke Level 5. Semuanya bergerak secara auto-pilot.

 

100% INCOME PASIF GOYANG KAKI

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

3) KOMISEN TRADER / MASTER TRADER.

Anda dapat Komisen Trader bagi setiap downline yang anda sendiri aktifkan. Dan bagi setiap Vip yang anda aktifkan yang buat bayaran pengaktifan kepada anda jika Anda adalah seorang Trader.

Sebagai Trader anda dapat 3 komisen bagi setiap referal anda.
1) Komisen Referral = RM10.00
2) Komisen Level = RM5.00
3) Komisen Pin = RM2.00 / RM4 / RM5.00.
Bagi setiap Referral:
Trader Dapat = RM17.00
Master Trader Dapat = RM19.00
Chief Master Trader Dapat = RM20.00

 

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

 

Nama² Master Trader dipaparkan di dashboard Ahli.

4) KOMISEN SPILL MONEY (KOMISEN LIMPAHAN WANG)

Komisen Spill Money atau komisen Limpahan Wang ini anda perolehi bila Upline-Upline di level atasan anda membuat Referral vip baru lalu vip-vip tersebut di placing di bawah level anda sebagai spillover dari Referral mereka tersebut. Serentak dengan itu anda dapat komisen Spill Money ini ia itu RM5 bagi setiap spillover yang anda perolehi.

Komisen Spill Money atau komisen Limpahan Wang ini anda perolehi lagi bila Downline-Downline di Bawah Level anda pula Membuat Referral vip baru. Dari setiap Referral mereka itu anda dapat lagi RM5 bagi setiap Referral mereka itu.

Inilah yang Dinamakan INCOME GOYANG KAKI - ia itu hasil komisen tanpa menaja yang tiada pada mana-mana program lain.

Tugas anda di Vlm©Power50 ini hanyalah mendapatkan 10 Vip Pertama pada level satu anda. Itu saja. Jika anda berjaya dapatkan 10 Vip tersebut dan mengajar mereka menduplikasikan kerja yang anda telah buat itu iaitu mendapatkan 10 Vip pula, dan proses duplikasi terus berjalan hingga ke level 5 masing² anda pasti berjaya menjana income 6 angka secara berulang-ulang ( infiniti ).

 

BAYARAN PENYERTAAN - Ada 2 Pakej.

1) Pakej  Silver (Vip+Iklan Biasa).

2) Pakej  GOLD (Vip+Iklan Biasa+E-Store).

1) Bayaran Vip RM50.00 ( Pakej Silver ~ Vip + Iklan Biasa) Anda Buat Bayaran Pada Chief Master Trader / Master Trader Seperti Tertera Dalam Dashboard.

Setelah Aktif Anda Layak Semua Insentif Seperti Yang Tertera Dalam Plan Insentif. Bayaran adalah merangkap Hak Mengiklan Di Iklan Biasa Dan Hak Akses Sistem Vlm©Power50.

2) Bayaran Vip RM100.00 (Pakej GOLD ~ Vip + Iklan Biasa + E-Store) Anda Buat Bayaran Pada Chief Master Trader / Master Trader Seperti Tertera Dalam Dashboard.

Setelah Aktif Anda Layak Semua Insentif Seperti Tertera Dalam Plan Insentif. Bayaran Adalah Merangkap Hak Mengiklan Di Iklan Biasa Dan Hak Akses Sistem Vlm©Power50 Serta Untuk Pengaktifan Penggunaan Melanggan E-Store untuk setahun.

Mana² Ahli Vip Yang Telah Join Pakej Silver (Pakej 1) Boleh Upgrade Ke Pakej 2 Dengan Membuat Bayaran RM50 Untuk Pengaktifan Penggunaan Dan Melanggan E-Store untuk setahun.

Kejayaan Bermula Dari Anda. Jadi Yang Terawal, Jangan Tunggu Sampai Esok!!

BUAT DUIT DENGAN VLM©POWER50

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo